sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Opiskelijaruokaa

Pelkällä keittolevyllä ei juuri huvita ruveta ruoanlaittoon, vaikka onnistuisihan siinä keitot, vellit, perunamuusit, kastikkeet ja pihvitkin, mutta lähinnä olen panostanut einesruokiin ja mikrossa lämpiäviin. Hernekeittoa kuluu litratolkulla (olihan se lapsuuteni yksi lempiruoka ja vähän nykyinenkin :)) sekä nyt keksin kokeilla pastapusseja, joita aiemmin olen kokannut vain trangialla ja todennut, että nälkäisenä ja väsyneenä luonnossa maistuu mikä vain. Mutta ihan hyvää oli, vaikkei hernekeiton ohi kohonnutkaan ranking-listalla.
Valotuksen 'onnistuessa' kuva hohtaa hieman sinisenä. Oikeasti pasta oli siis aivan pastan väristä, eikä harmaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti