(Kuva ja ohje Kakkuhiiren sivuilta)

12 digestive keksiä
45g voita
200g tummaa suklaata
200g tuorejuustoa
1,5dl sokeria
1tl vanilliinisokeria
2 kananmunaa
2,5dl kuohukermaa
+suklaata koristeluun
Pohja:
Hienonna keksit. Lisää sulatettu voi muruihin ja painele seos voideltuun vuokaan.
Täyte:
Sulata suklaa. Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset tuorejuusto-sokeriseokseen.
Sulata suklaa. Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset tuorejuusto-sokeriseokseen.
Lisää seokseen myös sulatettu suklaa.Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää 0,5dl sokeria. Lisää vaahto tuorejuusto seokseen. Vaahdota kerma ja lisää se täytteeseen. Kaada täyte pohjan päälle.Sulata vähän suklaata, laita se pieneen pussiin, leikkaa kulmaan pieni reikä, ja koristele kakku.Anna kakun jäätyä ainakin yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti