keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kesäkurpitsapihvejä

 Saimme syksyn kynnyksellä aivan älyttömän isoja kesäkurpitsoita. Siitäpä sitten keksimään ruokia moisista, joita en ollut ennen kuin grillannut muiden kasvisten joukossa. Ensin syntyi moussakaa perunan ja jauhelihan kanssa (hyvää oli) ja seuraavaksi testasin kesäkurpitsapihvejä. 


Kolmen juuston kesäkurpitsapihvit

1 cm viipaleita kesäkurpitsaa
mozzarellajuustoa
paprika-chilituorejuustoa
kirsikkatomaatteja
pippuria ja suolaa
juustoraastetta

Uuni 200 astetta noin 20 minuuttia tai kunnes kesäkurpitsat pehmenneet

Eivät ne kauneimmilta näyttäneet uunista pois päästyään, mutta hyviä olivat. Paprika-chilituorejuusto toi makua, mutta levisi harmillisesti vetisesti pitkin peltiä. Seuraavaksi haluaisin kokeilla pihvejä, joihin kesäkurpitsa käytetään raasteena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti